Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Olyan, mint amit megérdemel - Az angyal
  2024-01-01 03:02:14, hétfő
 
  Leolvastam kötelességtudóan nemrég az év első villanyállását, be is jelentettem. A naptárban vezetek minden fontosabbat, akár az időpont foglalásokat. Ilyenkor kipipálom,hogy elintézve. Holnapra fel van írva a fotóalbum, amit ajándékba szántam, de nem sikerült kézbesíteni a csomagautomatába. Kettő volt megrendelve, először megrendeltem egy nagy bordót, 300 db-osat, majd egy kék bársonyt, de mivel nem lehet törölni a rendelést az ügyintézővel való megbeszélés alapján maradt mindkettő szállításra, külön postaköltlséggel és csomagszámmal. 24-én a futárcég összevonta a két fotóalbumot, egy pin kóddal, egy újabb csomagszámmal betette egy csomagautomatába, így nem tudtam átvenni, sőt hiába írtam levelet, hogy nekem csak az egyik csomag kell a csomagszám megírásával, visszaküldték Pestre mindkét csomagot. Karácsonyi vicc.
A tv elszállítást is felírtam holnapra, bár a hírdetésemet sokan látták, analóg tévé már senkit sem érdekel. Ez a harmadik, amit felírtam. Mi nem tudjuk leszállítani a pincébe, vagy az átvevőhelyre.

Nem mernék elindulni a boltba a bevizelés miatt, pedig közeledik a holnap és behunyt szemmel láttam már többször kíséretemet, legalábbis az egyiket, amelyik szorítja a tüdőmet, eleven tűzláng. Szabályszerűen lebontotta a testemet, egészségemet.

Eltelt a szilveszter, órákig zenét hallgattam, a világ legszebb zenéi állottak össze egymás utáni sorrendben, nagyon örülök nekik, de minden kevés, hiszen nem én énekelek, nem vigasztal így meg semmi. Tegnapelőtt a Macskák Éjfél dalát hallgattam Barbara Streisandtól, s mikor az utolsó szövegrész kezdődött magasan a dallammal, kinyitottam ösztönösen a számat, hogy énekelek. Hát sem szám, sem szájpadlásom, sem fogaim nincsenek, mert így termelték ki az összes kommunikációs csapását a világnak, tetteik végrehajtásával, hogy nekem lebontották mindenemet, állandóan elvéve a hangomat a magyarok támadói emelésekor.Kapkodom a levegőt sipító tüdővel, amikor nyomja hatalmas erővel a tűzlény és így járok már évek óta gyönyörűségére az áldozóimnak.

Megtaláltam a festés előtti könyvpakoláskor eltűnt maszkok nagyrészét begyúrve a könyvespolcra, a fekete és a világoskék kivételével. Most az ajándékba kapott 2 db kéztörlő egyike tűnt el a múlt heti ruhabeszedés után, feltehetően már nem tettem be a szekrénybe. Kézzel mosok, így a kéztörlőt nem lehet rendesen kimosni. Simon Évától kaptam, akiről sokáig azt hittem, hogy a barátnőm, s még azt is megértettem, amikor azt mondta,hogy ne mondjak neki semmit, mert ő nem bírja elviselni a sorsomat. Vele kezdte a miskolci elmeosztály többször ismételve azt, hogy engem mindig mindenkinek le kell néznie és senki sem szerethet és tisztelhet, a saját sorsukat. Összezúzásom után Kolcza Mari Talmud szappantisztító sorozatainak lett volna főszereplőjével közölte Éva, hogy ne engedjek be szerelőket, lehetőleg csak férfit. Nem tudtam, hogy Dek Bill Gyula számát hajtják végre. Kolcza Mari azt mondta, már nekem mindegy. Éva megváltozott nemesedése közben, rózsakeresztes rend elméleteit tanulta, sőt leszokott a húsról is. Az a rózsakeresztes rend, amelyik Novákkal gyalázott engem meg a fiúi mellett Moldován Nórának az I. emelet együttes dalai alapján, két gyerek mellett. Amelyiknek nap és hold a jele, akár a szabadköműveseknek és kislány áldozók valamennyien. Ez lett az Iker toronyhoz rendelt Ízisz-Jézus jel, a nap és a hold. Ezzel vonul a világ.

Minden évben azzal kezdjük, hogy boldogabb új évet kívánunk, azzal, hogy most mindennek rendbe kell jönnie. De emberi testet még Istenek nem teremtettek, nem lehet beépíteni a lebontott részeket, nem lehet kimosni a nemi gyalázást, nem lehet az éjjel-nappali kínzást melleimnél fogva felfoghatatlan módján az RTL Klubnak német szövetségében az árja kék népnek, visszaadni. Nagypán utcájához tartoznak, hidegkék szemmel voltak megteremtve. Csepregi Éva nemi csapása az elmeosztálynak a Főnix főszereplőjeként, meg Szulák Andrea szőrös hangjával a magyarok támadóival a védelmükben áll, akár az egész bűnbandája a Talmudnak, amelyek bárány főszerepüket hajtották végre minden szőke miatti nemi gyalázással, a cigányságukkal, meg vonultatják a világot szappantisztító sorozatokban egy forintos kezdetével kancsal Isaorának, árja régi német család áldozással.

Azt szoktam mondani, legyen mindenkinek az új éve olyan, mint amit megérdemel!

Még mindig tart a Hunnia börtön összes szerepe, még a világkönyvtár szereplőinek szerepei és tettei, betegségei, erkölcstelenségei mellett. Mary Zsuzsa angyal főszereplője a szentháromságnak, azért adták ki könyvben a legyőzésüket, mert nagy közös világjáték történt, mindegyik végét végrehajtották. A szereplőket hordták be vizsgálni a kórházakba a torzulásaik miatt, amivel meg voltak teremtve, meg díszpolgárok lettek, politikusok, mint G. Maczó Ágnes Ébredő vallási játszóterével, vagy a bal szemem tönkre tevése is eszerint történt. Valami van rajzolva a tüdejére kivégzésekor a mindenkihez ragaszkodó angyaljának Magyarországnak. Szám lebontása is ez alapján történt sorsaként, ahogyan a férje mondta, míg élt.



Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplőjeként, szentháromságnak, csomagautomatába, kötelességtudóan, postaköltlséggel, szappantisztító, magyarországnak, végrehajtásával, könyvpakoláskor, főszereplőjével, gyönyörűségére, elmeosztálynak, szabályszerűen, rózsakeresztes, villanyállását, felfoghatatlan, cigányságukkal, végrehajtották, játszóterével, kommunikációs, könyvespolcra, csomagszámmal, világkönyvtár, visszaküldték, szövetségében, megrendeltem, díszpolgárok, legyőzésüket, ruhabeszedés, ügyintézővel, valamennyien, egészségemet, főszereplője, hírdetésemet, megváltozott, átvevőhelyre, naptárban vezetek, időpont foglalásokat, nagy bordót, ügyintézővel való, futárcég összevonta, újabb csomagszámmal, egyik csomag, csomagszám megírásával, hírdetésemet sokan, bevizelés miatt, világ legszebb, utolsó szövegrész, összes kommunikációs, magyarok támadói, levegőt sipító, festés előtti, Macskák Éjfél, Barbara Streisandtól, Simon Évától, Kolcza Mari Talmud, Bill Gyula, Kolcza Mari, Moldován Nórának, Csepregi Éva, Szulák Andrea, Mary Zsuzsa, Maczó Ágnes Ébredő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Éretlen vers  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Lóhere  Paul David Tripp Április 21  Régi emberek, akikre máig büsz...  Bertolt Brecht -től idézet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Fehér virág  Nagyi telefonál  Nem tudhatod  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Mindig jusson idő nevetni  Png kutya  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png kislány  Erdőn  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Soha ne kedvezz...  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Neked tudnod kell  Jó éjszakát  Reggel van  Png cica  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy lelki imádság  Neked tudnod kell  Makszim Gorkij gondolata  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Esti kép  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Irgalom és ítélet  Adakozás  Png férfi  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Egy bizonyos határt  Akarat  Nevem  Popper Péter szavai  A jó emberek mindig szépek mar...  Albert Einstein gondolata  Nem tudhatod  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Őrizkednünk kell...  Egy lelki imádság  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Szívem  A televizió nem a kultúrát kép...  Png ház  Albert Einsteinről  George Gordon Lord Byron: Inez...  képre írva  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
naptárban vezetek, időpont foglalásokat, nagy bordót, ügyintézővel való, futárcég összevonta, újabb csomagszámmal, egyik csomag, csomagszám megírásával, hírdetésemet sokan, bevizelés miatt, világ legszebb, utolsó szövegrész, összes kommunikációs, magyarok támadói, levegőt sipító, festés előtti, világoskék kivételével, ajándékba kapott, múlt heti, miskolci elmeosztály, saját sorsukat, fiúi mellett, lebontott részeket, nemi gyalázást, éjjel-nappali kínzást, magyarok támadóival, egész bűnbandája, világot szappantisztító, forintos kezdetével, világkönyvtár szereplőinek, szereplőket hordták, torzulásaik miatt, tüdejére kivégzésekor, mindenkihez ragaszkodó, férje mondta, főszereplőjeként, szentháromságnak, csomagautomatába, kötelességtudóan, postaköltlséggel, szappantisztító, magyarországnak, végrehajtásával, könyvpakoláskor, főszereplőjével, gyönyörűségére, elmeosztálynak, szabályszerűen, rózsakeresztes, villanyállását, felfoghatatlan, cigányságukkal, végrehajtották, játszóterével, kommunikációs, könyvespolcra, csomagszámmal, világkönyvtár, visszaküldték, szövetségében, megrendeltem, díszpolgárok, legyőzésüket, ruhabeszedés, ügyintézővel, valamennyien, egészségemet, főszereplője, hírdetésemet, megváltozott, átvevőhelyre, leszállítani, sorozatokban, főszerepüket, streisandtól, sorozatainak, összezúzásom, szájpadlásom, foglalásokat, kivégzésekor, elszállítást, szereplőinek, megteremtve, gyalázással, kíséretemet, fotóalbumot, lebontották, feltehetően, szereplőket, tegnapelőtt, teremtettek, áldozóimnak, megtaláltam, megírásával, kinyitottam, kivételével, mindenkinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1531
  • e Hét: 9004
  • e Hónap: 15245
  • e Év: 67511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.